Къща за приятели „Недкови“

Местоположение: с. Васил Левски (общ. Карлово)

Персонал

Собствениците са много мили хора, обясниха ни всичко, което ни интересуваше. Бяха запалили камината в механата и си имахме невероятен уют.

Удобства

Къщата разполага с 2 тройни стаи и една двойна. За малки деца е налична и детска кошара. В кухнята има разтегателен диван, на който при нужда може да спят двама души.

Има голяма, добре поддържана градина и открит басейн за топлите месеци.

Голямятя механа с камина е много подходяща за големи компании, има и външен кухненски кът с маса и столове, също подходяща за повече хора.

Двете кухни са оборудвани с всичко необходимо за приготвяне на храна. Вътрешната кухня, която ползвахме разполага с 2 кафемашини, хладилник, миялна машина, 2 мивки, вградена фурна.

В двора, пред къщата могат да паркират 3 коли.

Чистота

Къщата е добре поддържана и чиста, нямаме забележки в това отношение.

За децата

Едно от най-важните ни изисквания, когато пътуваме с децата са големия двор и места, подходящи за детска игра. Това изискване ни беше покрито в къща „Недкови“, децата тичаха боси по зелената трева, скачаха на батута, играха в дървената къщичка, люляха се на хамак и плетена люлка.

Храна

Храната сами си приготвяхме в оборудваната кухня, има скара на въглища отвън за любителите на барбекюто, както и електрическа скара, която може да ползвате.

Nedkovi