„Garmen Hills“

Местоположение: с. Гърмен (обл. Благоевград)

Персонал

Собственикът е французин и си комуникирахме на английски. Ако резервирате през сайта не е проблем да запазите на български. Човекът беше много учтив, само него видяхме от персонала.

Удобства

Това е вилно селище, състоящо се от няколко къщи за гости, като някои са еднофамилни, а други са с повече стаи и могат да се наемат от няколко семейства. За 4 деца и двама възрастни наехме едната къща която разполага с 2 спални, 2 бани и тоалетни и хол с кухненски бокс. Беше ни много удобно и широко. Общият капацитет на къщата е 7 легла – 3 единични легла, спалня (160/200) и разтегателен диван за 2-ма души (във всекидневната). Имаше подово отопление и беше приятно.

Чистота

Чисто е, има някои амортизирани неща, но като цяло чистотата е на добро ниво както вътре в къщата, така и на двора.

За децата

За децата беше истински рай голямата поляна и игрите като детски дартс (с лепещи топчета, а не стрелички), баскетболен кош, тенис на маса, федербал над мрежа и няколко топки за футбол и волейбол.

Една пътечка свързва вилното селище с малък паркинг при който има също обособен детски кът с люлки, въртележка, батут и масичка с 4 столчета. Има и малки вратички за футбол. Като цяло мястото е пригодено и за малките гости.

Храна

В къщичката имаше кухненски кът на който можете да си приготвяте храна или на обособените барбекюта в двора. Има възможност и за доставка на ястия, които са много вкусни и доста се доближават до домашната кухня. Трябва да си поръчате предварително по телефона (на място дават номера) и ви доставят до вратата или ако ви няма в момента, оставят храната в пригоден шкаф до къщата.

Garmen Hills
livingroom